Naše speciální nabídka

Grilovaná kolena

Grilujeme různé speciality, ale kolena jsou naší stálicí. Grilované maso je u nás velmi oblíbeno.

Grilovaná vepřová žebra

Grilovaná žebra představují vrcholný kulinářský zážitek. Jedná se o nejpoptávanější grilovanou specialitu.

Grilovaná krůta

Grilovaná krůta nebývá pravidelnou specialitou. Zařazujeme ji do jídelního programu zřídka, o to větší však mívá úspěch.

Vepřové, hovězí, kuřecí steaky

Přípravu Vašeho steaku můžete sledovat u venkovního grilu. Jsou vždy čerstvé, s vynikajícími omáčkami a přílohou.

Povídání

Češi jsou družný národ, který k životu potřebuje setkávat se u dobrého jídla a pití. Proto asi každý z nás má někde tu svoji oblíbenou hospůdku. Každému přitom vyhovuje něco jiného, někdo má rád velké a živé podniky, jiný dá přednost klidnému romantickému prostředí, někomu se líbí extravagantní moderní interiéry, další si libuje ve středověkém sklepení.


Od návštěvy restaurací ale návštěvníci očekávají jedno společné, svou vlastní spokojenost. Stejně jako jsou desítky typů hospod, jsou i desítky druhů a značek piv. Ale pivo s velkým „P“ je jen jedno. Má přesně ten správný říz, jemné aroma žateckého chmele, harmonickou hořkost a plnou chuť, čistou jiskrnou barvu a bohatou pěnu – Pilsner Urquell.


Jeho jedinečná chuť by však správně nevynikla, pokud by pivo nebylo hostinským správně ošetřováno, čepováno a s láskou podáváno. Důležitou roli hraje i úroveň prostředí, obsluhy či kuchyně a celková atmosféra. Jen tam, kde těmto zdánlivým „maličkostem“ přikládají patřičný význam, se hosté cítí dobře a opakovaně usedají ke společnému stolu. Přijměte nyní pozvání do stovky hospůdek a restaurací, kde tomu tak skutečně je!


Restauraci Na hrázi najdete v průvodci na straně 60.

Stáhnout si Pub Guide

Download Guide